sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kampaajapalveluiden näyttö

Kampaajapalveluiden näytössä piti leikata monipuolisesti erilaisia leikkauksia käyttäen erilaisia hiustenleikkausmenetelmiä.


    

   



Asiakkaalla oli toiveissa lyhytmalli. Korvat saivat olla näkyvissä ja pitkät pulisongit olivat asiakkan toive muuten sain vapaat kädet. Viimeistelty föönillä.


  

 



Asikas halusi lyhyen niskan ja muuten pituuden leukaperien yläpuolelle. Etuhiuksia asiakas jäi vielä vähän miettimään, mutta lopuolta päätyi, että leikataan. Leikkasimme asiakkaalle suoran etutukan. Viimeistely hyvä föönaus.




 


 Asikas halusi onneli ja anneli elokuvasta samanlaiset hiukset kuin onnelilla, mutta ei halunnut etuhiuksia. Ja toivomuksena oli, että kuitenkin tarvittaessa saa vielä pienen ponnarin tehtyä.
Leikkasin hiukset vetsellä ja saksilla.

  

 



Asiakkaalla luonnonkihara hius halusi kuivat latvat pois ja kerrostusta, että omakihara jaksaisi kihartua paremmin. Leikkasn hiukset veitsellä. Viimeistelin hiukset kihartimella ja tein eteen hollantilaisen letin.

 

   


Asiakas halusi pitää saman mallin,  mutta niska lyhyeksi ja eteenpäin pitenevä. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen. Viimeistely hyvä föönaus ja käyty raudalla läpi.

   
   
  Rullakampaus jakauksella.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etätehtävä 21.4.2020

Etätehtävänä oli puhdistaa omat työväineet. Öljysin molemmat sakset. . Koneissa ei ollut putsattavaa, koska putsaan ja öljyän koneet j...