lauantai 18. huhtikuuta 2020

Juhalakampaus näyttö

Tein asiakkaalle rennon niskanutturan.


     

Asiakkaalla hiukset olivat ohuet ja täysin luonnonkiharat. Aloitin hiuksien suoristamisella jotta suurempi pörröisyys häviäisi. Jaoin hiukset korvalta korvalle ja aloitin tekemään niskaan omista hiuksista valkin. Tuperasin joka osion tyveä ja kiharsin osoin. Aloin asettelemaan kihara oisoita valkin päälle. Etenin näin koko takaosan. Toiselle sivulle tein hollantilaisen letin, että kampauksesta saadaan rennompi. Toiselta sivulta vein vain hiukset taakse.  Kampauksessa käytin Kevin. Murphyn Shimmer shine kiiltosuihketta, Session spray flex lakkaa, Anti.Gravity spray kampausnestettä.

 Tässä kuva hiuksista ennen kamapausta.


     

Aloitin kampauksen tekemällä pohjalle kiharat ja tyviraudalla kokotuksen. Asiakkaan omat hiukset olivat paksut, joten tein valkin asiakkaan omista hiuksista. Eli kiinnitin niskaan ponihännän ja tupeerasin koko ponnarin. Tupeerauksen jälkeen kokosin tupeerauksesta "pallon"niskaan. Sitten lähdin nyörittämään osioita ja kiinnitin valkkiin.  Kampauksessa käytin Kevin Murphyn tuotteita. Anti. gravity spray, shimmer shine, session spray flex.
 Asiakkaan hiukset ennen kampausta. 


     
Aloitin kampauksen pohjatöillä eli suoristin hiukset ja tyven kävin läpi tyviraudalla. Pohajtöiden jälkeen kiinnitin valkin. Valkin kiinnityksen jälkeen lähdin kokoamaan kampausta osio osiolta. Käytin kampaukseen samoja tuotteita kuin aikasemmissakin kampauksissa.

 Asiakkaan hiukset enne kampausta. 

   
Tein kampauksen pohjalle hyvän föönauksen, käytin vähän tyvirautaa ja tein hyvän tupeerauksen. Aloitin kampauksen kiinittämällä päälliosan hiusken kumilenkillä kiinni. Sivuille tein kaksi kalanruotolettiä, jotka venytin isommiksi. Sen jälkeen lähdin ottamaan kummaltakin puolelta osion ja kiinnitin keskellä kumilenkillä kiinnii ja pyöräytin hiuksen kumilenkin läpi. Kampaukseen käytin föönausnestettä, lakkaa ja kiiltosuihketta.

 Asiakkaan hiukset ennen kampausta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etätehtävä 21.4.2020

Etätehtävänä oli puhdistaa omat työväineet. Öljysin molemmat sakset. . Koneissa ei ollut putsattavaa, koska putsaan ja öljyän koneet j...