keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Etätehtävä 8.4.2020

Tehtävä oli tutustua schwarzkopfin Essential looks muotiin.

Kevään kokoelmassa on kolme erilaista kategoriaa. Punk spirit, Refine Traditions, ja Let it Bloom.


 Tässä videolla esimakua muodeista.

Punk spirit kertoo itsenäisyydestä. Piirteitä, josta tyyliä on lähdetty luomaan on kapinallinen, omituinen, ilmaisukykyinen ja energinen. Tyyli on myös aavistuksen pehmeä. Tyylissä ominaisia ovat kerroksellisuus ja läpikuultavuus.  Hiuksissa on kylmää ja hempeää sävymaailmaa. Leikkaukset ovat pääsääntöisesti todella kaupallisia. Pitkää hiusta vähän rikotulla fiiliksellä, Löytyy, kuitenkin , myös lyhyttä ja rikottua. Vaatemuodissa näkyy pussihihoja, moderneita yksityiskohtia, Värisävyt ovat pääsääntöisesti tummia. Musta, vihreä, haalean sinine ja valkoinen ovat värejä mitä vaatteissa näkyy. Eniten kuitenkin mustaa ja tummanvihreää.

Refine tradition pääpiirteinä ovat ajattamuus ja klassiset muodot. Teknologia laittaa perinteet uusiksi ja syntyy uusi luukki.  Hiuksissa on käytetty pehmeää ja hillittyä. Hiuksissa on lämpimiä sävyjä. Vaatteissa on hyvin pehmeitä sävyjä. Sävy maailma on beigeä ja valkoista. Leikkauksissa pääpiirteiksi nousee etuhiukset, joko oikein kunnon etuhiukset tai, sitten sivuilta on hapsutettu lyhyttä hiusta kehystämään kasvoja. Myöskin sivu etuhiukset. Leikkauksissa on suosittu, myös pitkää mallia ja polkkaa. Polkka taas on lyhyttä ja vähän a linjaista. Eli takse päin pitenevää.

Let it bloom huokuu romantiikkaa. Vaatteissa on paljon kukkia, eikä vaan saman värisiä vaan, myös erivärisiä. Tässä tyylissä on pronssinsävyjä ja kullansävyjä, Hiuksissa on myös lämmintä sävyä ennemmän kuin kylmää. Leikkaukset ovat luonnollisia ja asiakasystävällisiä. Hiuksissa ensimmöisenä tulee mieleen romanttisuus. Viimeistelyt ovat pehmeitä ja kihraisia. Tässäkin tyylissä on havaittavissa ennemmän pitkää hiusallia kuin lyhyttä hiusmallia. Vaate muodissa on kukat, röyhelöllisyys ja värit.

Eniten pidän Refine tradition muodist, koska sävy maailma on hillittyä. Tälläsitä muotia näkee myös katukuvassa  tällä hetkellä paljon. Muoti on mielestäni myös hiusten suhteen hyvin kaupallinen ja tälläsitä olisi helppo myydä asiakkaille.

Muodista on selvästi jäänyt nyt taaemmalle kylmät sävyt hiuksissa. Vielä vähän aikaa sitten haluttiin mahdollisimman kylmiä hiuksia. Varsinkin kaikki blondit halusivat olla todella kylmiä ihan harmaita. Nyt blondit taas haluavat hyvin pehmeitä sävyjä. Hiekkaisen lämmintä.  Tummissa hiuksissakin lämpimät sävyt oli vähän takaalalla kun taas esim. nyt tummatkin haluavat lämpimiä vivahteita. Tällä hetkellä luonnolliset värit hiuksissa ovat muotia. Myös vaatemuodissa näkee tällä hetkellä todella pehmeitä sävyjä ja heikkaiset ja beiget ovat todella in.

Vaatekollaasit tehty urstylessä.

Punk spirit
Let it bloom


Refine tradition
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etätehtävä 21.4.2020

Etätehtävänä oli puhdistaa omat työväineet. Öljysin molemmat sakset. . Koneissa ei ollut putsattavaa, koska putsaan ja öljyän koneet j...