perjantai 13. maaliskuuta 2020

Rakennekäsittely näyttö

Rakennekäsittely näyttössä piti näyttää monipuolisesti osaamistaan.






   

  
 

Asiakkaan toive oli, että rakennekäsittely auttaisi hiusta nousemaan ja auttaisi asiakasta kotona foonauksessa. Rullasi kokopään sinipunasilla ja niskaan ja korvallisille laitoin kolmeviimeistä rullaa keltapunaisella. Ainevahvuudeksi valitsin 1 laitoin permanenttiaineen joukkoon simplex bonderia hoitamaan hiusta. Annoin permanenttiaineen vaikuttaa 10min ja katsoin koekiharan. Hius ei ollut mielestäni vielä tarpeeksi kihra ja annoin olla vielä 5min. Katsoin uudestaan koekiharan ja valmista oli. Menin pesupaikalle huuhtelin 5min pyyhekuivasin hyvin. Laitoin kiinnitys aineen annoin olla 5min. Otin rullat pois ja laitoin vielä kiinnitys aineen 5minuutiksi. Huuhtelin ja laitoin hoitoaineen. Leikkasin hiukset ja viimeistelin.


  
  
  
 

Asiakas halusi kiharan joka auttaa föönauksen alla, mutta voi myös pitää kiharana silloin tällöin.
Tein perusrullauksen joka toinen rulla oli punasinine ja siniharmaa.  Niskaan ja korvallisille laitoin kolme viimeistä rullaa sinipunaisella , koska hius yleensä suorisuu ensimmäisenä sieltä. . Laitoin 1 ainevahvuuden. sekoitin permanenttiaineen joukkoon simplex bonderia joka hoitaa hiusta samalla. Annoin permanenttianeen vaikuttaa 10min ja katsoin koekiharan ei ollut ihan vielä valmis ja annoin vaikuttaa vielä 5min. 5min jälkeen katsoin uudestaan koekiharan ja se oli hyvä. Menin pesupaikalle ja huuhtelin 5min jonka jälkeen laitoin kiinnitys aineen annoin vaikuttaa 5min ja oti rullat pois ja laitoin uudestaan kiinnitys aineen annoin olla 5min ja huuhtelin pois laitoin hoitoainen ja menin takaisin paikalle. Lekkasin hiukset ja kuivasin.


 
  
 
  

 

Asiakkaan halusi vaihtelua suoraan hiukseen. Toiveena oli loivaakiharaa. Rullasin hiukset spiraalirullauksella, koska kyseessä oli suht pitkät hiukset. Laitoin joka toisen rullan sini-punaisella ja joka toinen sini-harmaalla. Hius oli suht hyväkuntoinen käytin aine vahvuutta 1. Laitoin permanenttiaineen ja 10min jälkeen katsoin koekiharan. Annoin vaikuttaa koekiharan jälkeen vielä 5min. Jonka jälkeeen menin pesupaikalle huuhtelin 3min ja pyykekuivasin hyvin. Laitoin kiinnitysaineen ja annoin vaikutta ensin 5min, otin rullat pois ja toiset 5min. Kiinnitysaineen jälkeen huuhtelin ja laitoin hoitoaineen. Leikkasin hiuksista huonot latvat pois ja kuivasin. Föönauksen alle laitoin kevin.murphy anti.gravity voiteen. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen.

     





 











   

 


Asiakkaalla ei ollut ihmeempiä toiveita kiharan suhteen muuta kuin, että kihara näkyisi. Päätin rullata edestä taakse päin neljä ensimmäistä, että hiukset nousisivat edestä kivasti. Muuten rullasin sivulta sivulle, että hius nousisi jakaukselta. Hius oli aika lyhyt, joten rullasin kelta-punaisilla rulilla, että saadaan kiharaa aikaan. Laitoin permanentti ainee ja annoin vaikuttaa 10min jonka jälkeen katsoin koekiharan ja annoin vaikuttaa vielä 5min. Pesupaikalla huuhtelin 3min ja laitoin kiinnitysaineen. Ensin 5min rullilla ja toiset 5min ilman rullia. Huuhtelin hiukset ja käytin hotioaineen hiuksessa. Leikkasin lopuksi vielä hiukset ja viimeistelin. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etätehtävä 21.4.2020

Etätehtävänä oli puhdistaa omat työväineet. Öljysin molemmat sakset. . Koneissa ei ollut putsattavaa, koska putsaan ja öljyän koneet j...